Ons onderwijs

WereldKidz Balans is een van de drie basisscholen, die gevestigd is in het ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost. Balans kenmerkt zich door een open sfeer waarin waarden en normen een belangrijke plaats innemen. Door de wijze van organiseren kennen kinderen, ouders en alle teamleden elkaar goed en is de betrokkenheid groot. Wij vinden het belangrijk om vanuit een goede relatie met kinderen en ouders te  werken aan ontwikkeling van kennis, houding en vaardigheden. Zo zorgen we ervoor dat kinderen leren steeds zelfstandiger te functioneren in onze samenleving. Naast een gedegen aanbod van taal en rekenen is er veel aandacht voor kinderen en hun sociale talenten.

Wij realiseren ons dat er verschillen zijn tussen kinderen. Verschil in belangstelling, leerstijl en talent. Wij spelen hierop in door naast taal en rekenen ook een beroep te doen op de sportieve, culturele en muzikale talenten van kinderen.

Op onze site kunt u kennismaken met WereldKidz Balans. Bent u nieuwsgierig geworden? Dan nodig ik u van harte uit voor een oriënterend bezoek en een rondleiding door onze school.

Wanneer u vragen, opmerkingen of suggesties heeft over onze website horen wij deze graag, zodat we de site kunnen verbeteren. balans@wereldkidz.nl